top of page
  • Instagram
  • Facebook

EURO-TURVA

Turvataksesi sinut ja toimintasi, meille on ensisijaisen tärkeää, että vakuutuksesi ovat kunnossa. Vakuutamme kaikki asiakkaamme Euro-Turvalla. Paketti sisältää tapaturma- ja toiminnan vastuuvakuutuksen.

Perimme vakuutusmaksut suoraan tekemästäsi liikevaihdosta, eikä tämä vaadi sinulta erikseen toimenpiteitä. Vakuutusmaksut ovat 2 % liikevaihdostasi.

Kysymyksiä ja vastauksia kevytyrittäjyydestä

Heräsikö kysyttävää?

Asiakaspalvelumme palvelee chatissa arkisin 10 - 15. Asiakaspalveluaikojen ulkopuolella jätä meille yhteydenottopyyntö, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

VAKUUTAMME KAIKKI KEVYT- JA TOIMINIMIYRITTÄJÄMME EURO-TURVALLA.

ETKÖ OLE VIELÄ EUROCOUNTORIN ASIAKAS?

Eurocountor kevytyrittäjän turva

TAPATURMAVAKUUTUS

Hoidamme puolestasi.

VASTUUVAKUUTUS

Hoidamme puolestasi.

YRITTÄJÄN ELÄKEVAKUUTUS (YEL)

Yrittäjä vastaa itse YEL-vakuutuksen ottamisesta.

SAIRAUSVAKUUTUS

Kun terveys pettää, yrittäjän sairausvakuutus on turvanasi.
 

Sairausvakuutusmaksu on lakisääteinen maksu, joka peritään laskutussummasta, mikäli olet YEL-velvollinen. Sairausvakuutusmaksu on 1,53 %.

VASTUUVAKUUTUS

​​Toiminnan vastuuvakuutus korvaa yrityksesi toiminnassaan aiheuttamia henkilö- ja esinevahinkoja. Esimerkiksi putkiliike vastaa vahingoista, jotka sen asentaja aiheuttaa huolimattomuudellaan ulkopuolisille. (www.fennia.fi)

TAPATURMAVAKUUTUS

​​Yrittäjän tapaturmavakuutus on suunniteltu yrittäjän tarpeisiin ja se antaa sinulle kattavaa turvaa työ- ja vapaa-ajan tapaturmien sekä ammattitautien varalta. (www.fennia.fi)​

YRITTÄJÄN ELÄKEVAKUUTUS

​​Vuonna 2023 olet velvollinen ottamaan yrittäjän eläkevakuutuksen (YEL), kun tulosi ovat viimeiseltä kahdeltatoista (12) kuukaudelta yli 8 575,45€. 

 

Mikäli olet vasta aloittamassa yritystoimintaa, niin sinulla ei tarvitse olla ensimmäiseen neljään (4) kuukauteen YEL vakuutusta. Eli jos aloitat toimintasi 1.1.2023, on sinulla oltava YEL vakuutus 1.5.2023 alkaen. (www.fennia.fi)

Pyydä palkkaennakkoa asiakaspalvelustamme.

bottom of page