top of page
 • Instagram
 • Facebook
Eurocountor_Toiminimi.jpg

TOIMINIMEN BYROKRATIA JA LASKUTUSOHJELMA

Hoidamme puolestasi toiminimen kirjanpidon sekä veroilmoitukset. Lisäksi tarjoamme sinulle alustan, jonka kautta hoidat asiakkaan laskutuksen sekä menojen kirjaukset.

Heräsikö kysyttävää?

Asiakaspalvelumme palvelee chatissa arkisin 10 - 15. Asiakaspalveluaikojen ulkopuolella jätä meille yhteydenottopyyntö, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

KURKKAA BLOGIIMME

TOIMINIMI

Y-tunnus

Arvonlisäverorekisteri

Kirjanpitovelvollisuus

Yrittäjävähennys

Yrittäjänä saat 5 % verovähennyksen.

ALV- alarajahuojennuksen laskenta

Verovähennykset

Toiminimi on arvonlisäverovelvollinen, kun liikevaihto on yli 15 000 euroa vuodessa. Teemme rekisteröinnin alv-rekisteriin puolestasi. ​ Toiminimi voi liittyä vapaaehtoisesti arvonlisäverorekisteriin vaikka liikevaihtosi on alle 15 000 €. Tällöin pystyt vähentämään ostojesi arvonlisäverot verotuksessa ja olet oikeutettu alv-huojennukseen.

​Arvonlisäveron alarajahuojennus pienentää maksettavan arvonlisäveron määrää. Järjestelmämme laskee huojennukseen oikeuttavan määrän automaattisesti ja teemme vähennykset puolestasi. Olet oikeutettu huojennukseen, kun liikevaihtosi on alle 30 000 euroa vuodessa.

​Toiminimellä on kirjanpitovelvollisuus. Hoidamme kirjanpidon puolestasi. Kirjanpitoon sisältyy elinkeinotoiminnan- sekä arvonlisäveroilmoitukset. Lisäksi säilytämme järjestelmään kirjatut kuitit ja tositteet.

​Teemme toiminimen rekisteröinnin puolestasi. Riittää, kun rekisteröidyt palveluumme. Toiminimen rekisteröinti maksaa 60 euroa ja se maksetaan vain kerran. Kulu on vähennyskelpoinen.

Laskutusohjelma

Saat käyttöösi laskutusohjelmamme, jonka kautta hoidat asiakkaan laskutuksen, kulujen ja verovähennysten kirjaukset. Ohjelmassa voit luoda valmiita asiakas- ja tuotelistoja. Laskuja voit lähettää sähköpostitse, kirjeitse tai verkkolaskuna.

Kirjaat laskutusohjelmassa eri verovähennykset, kuten kilometri-, matkakorvaukset sekä työhuonevähennyksen.

Jätä meille byrokratia ja keskity itse työn tekoon. Hoidamme kaikki pakolliset paperityöt ja ilmoitukset. Laskutusohjelmamme kautta lähetät laskuja, seuraat liiketoimintasi kehitystä ja kirjaat verovähennykset. Lisäksi asiantuntijamme ovat toimintasi tukena.

 • Yrittäjän velvoitteisiin kuuluu YEL-vakuutusmaksujen eli työeläkevakuutusmaksujen maksaminen. Ensimmäinen YEL -maksu tulee suorittaa kun alla olevat ehdot täyttyvät:

   

  • olet 18-69 -vuotias

  • työskentelet yrittäjänä tai kevytyrittäjänä

  • toimintasi on jatkunut vähintään neljä kuukautta

  • työtulosi eli työpanoksesi arvo on vähintään 8 575,45 vuodessa

   

  Eli vasta kaikkien näiden ehtojen täytyttyä, tulee maksaa ensimmäisen kerran YEL-vakuutusmaksu, joka hoituu kätevästi netistä käsin.

  *Mikäli toimintasi on sivutoimista, niin sinulla ei täydy olla YEL-vakuutusta.

 • Vakuutamme kaikki toiminimiyrittäjämme automaattisesti EURO-turva vakuutuksella. Vakuutus sisältää vastuu- ja tapaturmavakuutuksen. Vakuutusten hinta on 2 % tekemästäsi liikevaihdosta.

  EURO-turva ei ole pakollinen vakuutus. Mikäli et halua vakuutusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Suosittelemme kuitenkin vahvasti ottamaan vakuutukset itsesi ja toimintasi turvaamiseksi.

ALOITA TOIMINTASI YRITTÄJÄNÄ. 

TIETOA TOIMINIMIYRITTÄJÄLLE

Mietityttääkö jokin? Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin palaamme sinulle pian.

ASIAKASPALVELIJA PALVELEE LIVECHATISSA ARKISIN KLO 10 -15.

​Asiakaspalvelu aikojen ulkopuolella kannattaa kurkata FAQ-välilehdelle. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön, niin palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian.

eurocountor kevyt- ja toiminimiyrittäjyys

MIKÄ ON TOIMINIMI?

Liikevaihdon ollessa kohtalaista ja myydessäsi omaa osaamistasi ilman aikomusta työllistää muita, toiminimiyrittäjyys voi olla sinulle sopiva vaihtoehto. Toiminimen perustaminen on nopeaa, helppoa ja edullista. Toiminimellä työskennellessä toimit samalla yksityisenä elinkeinonharjoittajana. Toiminimiyrittäjyys sopii mille tahansa alalle, mutta usein esimerkiksi kampaajat ja terapeutit harjoittavat toimintaansa toiminimellä. Toiminimellä työskennellessä toiminta voi olla osa- tai kokoaikaista. 

 

On kuitenkin muistettava, että toiminimellä työskennellessä yrittäjä on itse henkilökohtaisesti vastuussa yrityksen sopimuksista ja vastuista. Lisäksi myös toiminimellä työskentelevä on velvollinen huolehtimaan asianmukaisesta kirjanpidosta, elinkeinotoiminnan veroilmoituksista ja alv-ilmoituksista. Eurocounter on apunasi, kun haluat keskittyä täysillä toiminimiyrittäjyyden kautta myymäsi osaamisen harjoittamiseen.

eurocountor-toiminimiyrittäjyys

Palvelumaksu peritään tekemästäsi liikevaihdosta. Perimme palvelumaksua 30 000 euroon asti. Tämän jälkeen palvelumme on sinulle ilmainen.

 

Toiminimen ylläpito on maksullista vaikka liikevaihtosi olisi koko vuodelta 0 €. Minimiveloitus kuukaudessa on 30 €.

HINTA

4 %

0 - 30 000 €

eurocountor-laskutus- ja kirjanpito toiminimiyrittäjälle

LIIKEVAIHTO

*Toiminimen rekisteröinti maksaa 60 euroa, joka maksetaan vain kerran. Kulun voi vähentää perustamiskuluna verotuksessa.

KIRJANPITO JA LASKUTUSPALVELU KUUKAUSIHINNALLA

Hoidamme puolestasi kirjanpidon ja veroilmoitukset, kuten arvonlisävero- ja elinkeinotoiminnan veroilmoitukset.

Tarjoamme sinulle alustan, jonka kautta hoidat asiakkaan laskutuksen ja menojen kirjaukset.

Teemme puolestasi toiminimihakemuksen, riittää kun rekisteröidyt Eurocountorille, niin me hoidamme loput.

Pidä kaikki kuitit tallessa sähköisesti yhdessä paikassa.

Etkö tarvitse Y-tunnusta?

Kokeile yrittämistä ilman Y-tunnusta.

bottom of page